Skip to content
Masterclass

Door prof. dr. Laura Batstra

Masterclass Het medicaliserend tij keren

Start 16:00
di 25 jun 2024
Eind 17:30
Online

Via Zoom

€30,-

De afgelopen decennia zijn het aantal kinderpsychiatrische classificaties en behandelingen in rap tempo toegenomen. Het beroep op jeugdzorg en verwijzingen naar speciaal onderwijs blijven ook stijgen. Veel suggesties voor diagnostische onderzoeken en specialistische behandelingen komen uit het regulier onderwijs. Laura Batstra bespreekt factoren die hierbij een rol spelen en wat er zou moeten gebeuren om het tij te keren.

Datum, tijd en locatie
Deze masterclass vindt plaats op 25 juni (16:00 - 17:30 uur) en zal via Zoom zijn.

Kosten
€ 30,-

Ticket en Zoom
Na het aanschaffen van je ticket ontvang je een bevestigingsmail van Eventix. Ook ontvang je een e-mail van Zoom met daarin jouw registratie en link voor de masterclass. Let bij het kopen van je ticket dus goed op dat je e-mailadres correct is ingevuld. Mocht je deze mails niet ontvangen hebben, neem dan contact met ons op.

Deze masterclass is een onderdeel van de masterclass-serie Research@School. In deze exclusieve masterclass serie delen onze gerenommeerde professoren de nieuwste inzichten uit onderzoek en beleid op hun vakgebied waarbij expliciet de verbinding met de beroepspraktijk wordt gelegd. 

Duurzame verandering en continue verbetering vraagt naast deze verbinding inzet op praktijkonderzoek. Onderzoek waarbij practitioners en onderzoekers samen de cruciale vragen van de beroepspraktijk verkennen. Ontdek in deze masterclass-serie de mogelijkheden tot het versterken van uw beroepspraktijk middels (praktijk)onderzoek. 

Meld je aan

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam