Skip to content
Masterclass

Door Peter de Vries

Masterclass Ouderbetrokkenheid

De school aan zet.

Start 16:00
ma 11 mrt 2024
Eind 17:30
Online

Via Zoom

Dit event is al geweest.

Leerlingen ontwikkelen zich beter bij een goede samenwerking tussen school en ouders. Onderzoek heeft dat meermalen aangetoond. Maar wat is ouderbetrokkenheid eigenlijk en hoe geef je dat vorm? Zeker als je weet dat de rol van ouders vooral thuís belangrijk is. Is veel contact met ouders eigenlijk wel nodig? En wat doe je met afwezige, passieve ouders, te mondige en veeleisende ouders, ‘curlingouders’, ouders die geen Nederlands spreken enzovoort? 

Datum, tijd en locatie
Deze masterclass vindt plaats op 11 maart (16:00 - 17:30 uur) en zal via Zoom zijn.

Kosten
€ 30,-

Ticket en Zoom
Na het aanschaffen van je ticket ontvang je een bevestigingsmail van Eventix. Ook ontvang je een e-mail van Zoom met daarin jouw registratie en link voor de masterclass. Let bij het kopen van je ticket dus goed op dat je e-mailadres correct is ingevuld. Mocht je deze mails niet ontvangen hebben, neem dan contact met ons op.

Deze masterclass is een onderdeel van de masterclass-serie Research@School. In deze exclusieve masterclass serie delen onze gerenommeerde professoren de nieuwste inzichten uit onderzoek en beleid op hun vakgebied waarbij expliciet de verbinding met de beroepspraktijk wordt gelegd. 

Duurzame verandering en continue verbetering vraagt naast deze verbinding inzet op praktijkonderzoek. Onderzoek waarbij practitioners en onderzoekers samen de cruciale vragen van de beroepspraktijk verkennen. Ontdek in deze masterclass-serie de mogelijkheden tot het versterken van uw beroepspraktijk middels (praktijk)onderzoek. 

Early bird korting
De komende maanden kun je aan onderstaande masterclasses deelnemen. Wil je alle masterclasses volgen voor slechts € 199,- (early bird ticket) gebruik dan deze link en selecteer alle masterclasses.

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam