Skip to content
Terug naar overzicht

Prof. dr. Xavier Oliver van IESE Business School spreekt bij Academica

Make your organisation stand out
Academica
Auteur Academica
Laatst gewijzigd 25 november 2022
Twitter LinkedIn

Vol trots verwelkomen we op 9 december 2022 Prof. dr. Xavier Oliver van de internationaal gerenommeerde IESE Business School in Barcelona. Speciaal voor Academica zal Prof. dr. Xavier Oliver de executive Masterclass Customer Journey: make your organisation stand out verzorgen. 

 
xavier-oliver-1

 

Customer Journey 

De customer journey is een term die je vast al eens eerder hebt gehoord. Maar wat is het nu écht? Simpel gezegd is dit de virtuele reis die een klant aflegt wanneer iemand een product of dienst gaat kopen. Het is een metafoor voor de verschillende tussenstappen, fases en contactmomenten die een klant doorloopt binnen een organisatie.

 

Dit begint bij de bewustwording en loopt ver door tot na een aankoop. Door de klantreis helder in kaart te brengen kan je onderzoeken waar klantcontact verbeteringen mogelijk zijn. Zo kan je de klantbeleving optimaliseren en langdurige klantrelaties opbouwen. Waar wil je als organisatie voor staan, hoe zien klanten de organisatie nu en waar ligt het hart van de organisatie richting een duurzame toekomst? Tijdens de masterclass word je uitgedaagd om te leren dromen.

 
Make your organisation stand out
Alleen merken die dromen zullen standhouden, een reputatie creëren en van hun klanten ambassadeurs maken. Vandaag de dag kan een organisatie zich alleen echt onderscheiden als het een droom heeft, een gedeelde droom die ons allemaal kan raken. Het potentieel van een droom kent geen grenzen, en elk merk, hoe klein ook, kan zich onderscheiden door zijn droom na te jagen. Achter elke activiteit, hoe alledaags ook, kan een droom schuilgaan.
 
Tijdens de masterclass worden twee aansprekende cases behandeld, zowel op het gebied van business-to-consumer als business-to-business. De cases gaan beiden over de stap van product naar waarde en daarmee over het betrekken van klanten. Tijdens de masterclass leer je de cases te bekijken aan de hand van de drie theorieën uit het boek Brands that Dream van Prof. dr. Xavier Oliver. 
 
"A way to learn, a mark to make, a world to change." 
 
 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam