Skip to content
High Performing Schools klantverhalen

Chelsey van Veelen vertelt over de High Performing Schools

Resultaat HPS-certificaat

Chelsey van Veelen staat al zes jaar voor de klas in de bovenbouw van Kindcentrum Universum in Hoorn. Daarnaast is zij Michaela-coördinator, sinds de school een paar jaar geleden is overgegaan op het Michaela-concept. Aanvullend hierop is zij gestart met het HPS-traject.

 

Waarom ben je aan het HPS-traject begonnen?

"Vanuit onze school kwam de behoefte om meer kennis rondom HPS te vergaren. Op dit moment is mijn directeur de enige die de opleiding gevolgd heeft, dus om het HPS-concept goed te waarborgen en uit te breiden, ben ik het traject gestart."

"Ik heb mijn sweet spot kunnen vinden!"

Voor welke grote uitdaging hoop je tijdens het traject handvatten te krijgen?

"Op dit moment is er een aantal punten op de Marzano Roadmap* dat nog niet daar is waar wij ze willen hebben. Ik hoop vanuit de kennis die ik hier vergaar mijzelf en mijn team handvatten te geven om deze te verbeteren."

 

Wat was voor jou echt een eyeopener tijdens de lessen?

"Vooral de lessen rondom leiderschap met de feedbackscan van Zenger Folkman hebben mij veel inzichten gegeven. Zo heb ik mijn sweet spot kunnen vinden en ben ik mij meer bewust van mijn handelen."

Net als Chelsey van Veelen de High Performing Schools ervaren?

Meer weten over HPS

Wat vind je van studeren bij Academica?

"Studeren bij Academica is intensief, maar zeker ook effectief. De literatuur die ik vooraf aan de lessen moet lezen, sluit goed aan op de lessen. En daarbij sluiten de lessen weer goed aan op de praktijk. Na iedere lesdag kan ik weer aan de slag en mijn collega’s inspireren."

 

Wil je nog iets meegeven aan nieuwe deelnemers?

"Probeer zoveel mogelijk andere mensen en collega’s mee te nemen in jouw enthousiasme, je kennis en motivatie vanaf het begin van het traject."

 

*De Marzano Roadmap is een instructiestrategie, waarin de vijf dimensies van leren en denken worden omschreven. De vijf dimensies vormen een raamwerk, dat gebruikt kan worden om een curriculum, een instructie of een beoordeling te organiseren.

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam