Skip to content
Terug naar overzicht

Blik mee terug op de Dag van de KC’er

De sfeervolle aftermovie is nu beschikbaar
Academica
Auteur Academica
Laatst gewijzigd 27 december 2023
Twitter LinkedIn

Op dinsdag 21 november vond de Dag van de Kwaliteitscoördinator 2023 plaats in theater het Gooiland in Hilversum. Hier kwamen honderden enthousiaste kwaliteitscoördinatoren, directeuren, intern begeleiders, schoolleiders en docenten bijeen voor een dag vol informatie, inspiratie en interactiviteit. Van deze bijzondere dag is een mooie sfeerimpressie gemaakt. 

 

Het programma stond vol met een divers aanbod aan presentaties, gegeven door experts in hun vakgebied in binnen- en buitenland. Daarnaast namen de aanwezigen deel aan interactieve workshops, die tot nieuwe inzichten en methodes kan leiden in de eigen organisatie. En als klap op de vuurpijl werd hier de KC’er van het Jaar gekozen. 

 

Bekijk onderstaande aftermovie voor een mooie sfeerimpressie van de dag. Ben je enthousiast geworden en wil je dit ook een keer meemaken? Volgend jaar komt de Dag van de KC’er terug op dinsdag 19 november. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie. 

 

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam