Skip to content
Terug naar overzicht

Effectief het gedrag in de klas verbeteren

'Behaviour in the Classroom' is vanaf nu verkrijgbaar
Academica
Auteur Academica
Laatst gewijzigd 5 juli 2024
Twitter LinkedIn

Vrijdag 28 juni jl. stond Academica in het teken van gedrag in de klas. Hoe laten leraren hun leerlingen het gewenste gedrag vertonen en wat doe je als zij zich niet aan deze gedragsregels houden? Daarover ging de training die Sarah en Olivia Dear, kerndocenten op het gebied van gedrag, ’s ochtends gaven aan een grote groep gemotiveerde deelnemers. 

 

DSC02569

 

Aan de hand van het door hun geschreven boek Behaviour in the Classroom – the Practical Guide gaven zij de deelnemers nieuwe inzichten en inspiratie voor het aankomend schooljaar. 

 

De training verliep goed en de deelnemers waren erg enthousiast. Vooral de afwisseling tussen theorie en oefening werd als positief en inspirerend beschouwd, net als de op de praktijk gerichte tips die direct bijdragen aan de manier van lesgeven. Een kleine greep uit de reacties:

 

  • “Heel inspirerend, veel afwisseling tussen theorie en praktijk.”
  • “Enthousiast verteld met veel afwisseling.”
  • “Heel waardevol en meteen toepasbaar.”
  • “Ik ben ontzettend geïnspireerd en heb zin om deze zomer na te denken over gedrag, de waardes en hoe ik het kan controleren.”
  • “Ik heb veel kunnen leren.”

 

 

En na de training was de dag nog niet voorbij, want toen vond bij ons op locatie de officiële boeklancering plaats van 'Behaviour in the Classroom'. Hier gingen auteurs Sarah en Olivia dieper in op wat er in het boek staat en hoe dit tot stand is gekomen. Daarnaast gingen zij in dialoog met Katharine Birbalsingh, oprichter van de Michaela school in Engeland waar Olivia en Sarah veel van hun kennis en vaardigheden hebben opgedaan. De dag sloot af met een borrel en een momentje om de auteurs vragen te stellen, inspiratie te delen en feedback te krijgen. We kijken terug op een geslaagde dag vol inspiratie.

 

DSC02640DSC02648

 

Het boek ‘Behaviour in the Classroom – the Practical Guide’ is vanaf nu online te bestellen. Ga hiervoor naar Amsterdam University Press. Kon je niet bij de training van afgelopen vrijdag zijn? Op 20 augustus vind een tweede training plaats. Via onderstaande button kun je je nog inschrijven. Wees op tijd, de eerste training zat volledig vol! 

 

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam