Skip to content
Terug naar overzicht

KC’er van het Jaar aan het woord

Tijdens de Dag van de Kwaliteitscoördinator werd naast alle presentaties en workshops ook de KC’er van het Jaar 2023 gekozen
Academica
Auteur Academica
Laatst gewijzigd 2 januari 2024
Twitter LinkedIn

Uit alle inzendingen koos de vakbekwame jury acht genomineerde KC’ers, die door hun collega’s opgegeven waren als de beste in hun vak. Aan de jury de moeilijke taak om uit al deze getalenteerde kandidaten een winnaar te kiezen.

 

Drie van de genomineerde kandidaten mochten het toneel van het Gooiland in Hilversum betreden. Nadat de kanshebbers plaats hadden genomen en waren voorgesteld, werden de presentaties van de kandidaten aan het aanwezige publiek getoond. De spanning liep steeds verder op, totdat de slide kwam bij wie de titel heeft gewonnen. 

 

And the winner is… 

 

De jury stond voor een moeilijke keuze, maar uiteindelijk werd bekendgemaakt dat Deborah van Zetten zich KC’er van het Jaar 2023 mag noemen. Haar ludieke en positieve aanpak van haar werkzaamheden, in combinatie met haar vakkennis gaven de doorslag om haar tot winnaar te kronen. In onderstaande video vertelt Deborah over hoe het voelt om KC’er van het Jaar te zijn. 

 

 

 

Deborah werkt als kwaliteitscoördinator bij basisschool Het Wilgerijs in Dronten. Zij rondde de opleiding tot kwaliteitscoördinator af bij Academica, waarbij de opgedane theorie meteen in de praktijk gebracht kan worden. Ben jij intern begeleider (IB) en wil je je om laten scholen tot KC'er? Onze speciaal daarvoor bestemde opleiding geeft je handvatten om je door te ontwikkelen.

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam