Skip to content
Terug naar overzicht

Prof. Dr. Daniel Muijs nieuwe Dean Academica

Academica
Auteur Academica
Laatst gewijzigd 20 april 2023
Twitter LinkedIn

Daniel_MuijsAcademica University of Applied Sciences benoemt per 1 maart 2021 Daniel Muijs als Dean voor de School of Education and Society waarin bestuurders, schoolleiders en docenten geaccrediteerde trainingen en opleidingen kunnen volgen op bachelor, master en post-HBO niveau.

 

Professor dr. Daniel Muijs, met ervaring o.m. als wetenschappelijk directeur bij Ofsted in London, zal als Dean leidinggeven aan de ontwikkeling van geaccrediteerde evidence-informed opleidingen, het opzetten van de Academica onderzoekschool ism onderwijsstichtingen en het geven van Keynotes over Effective Teaching and High Performing Schools.

Academica wil een kwalitatief antwoord geven op de veelheid van uitdagingen waarvoor het Nederlandse onderwijs zich geplaatst ziet. Met de Academica uitgangspunten “excellente professionals, “maatschappelijke meerwaarde” en “persoonlijk leiderschap” ambieert Academica de formele professionalisering in Nederland naar een hoger niveau te brengen. Muijs heeft ruime ervaring met het verbeteren van onderwijs en het doelgericht opleiden van leerkrachten en directeuren in het Verenigd Koninkrijk en België. Muijs heeft over een groot internationaal netwerk van collega-wetenschappers en onderwijsgevenden en zijn wetenschappelijke publicaties worden wereldwijd frequent gelezen en geciteerd.

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam