Skip to content
Terug naar overzicht

Waar blijven de nieuwe leiders met lef?

Publicatie in Topic Talks - Innovatief Nederland - 30 juni 2023
Academica
Auteur Academica
Laatst gewijzigd 6 maart 2024
Twitter LinkedIn

In deze tijden van onzekerheid en snelle veranderingen is het belangrijker dan ooit dat leiders zich bewust zijn van het effect van hun keuzes. Het is cruciaal om dappere en weloverwogen beslissingen te nemen om onze samenleving en economie te blijven versterken.

 

We zijn dan ook enorm trots dat onze eigen Academica University of Applied Sciences en onze bestuurder Margareth de Wit als voorbeelden van leiderschap worden genoemd in een recent artikel in "Topic Nederland". Dit artikel benadrukt het belang van leiders met lef en hun rol in het bijdragen aan positieve veranderingen.

Waar blijven de nieuwe leiders met lef?


Lees het volledige artikel van Topic Nederland onderaan op deze pagina. Ontdek waarom leiders met lef het verschil maken, hoe zij bijdragen aan positieve veranderingen en wat wij kunnen doen om hen te ondersteunen. 

Waar halen we leiders met lef vandaan en wie leidt ze op?

"De 'old School' MBA's blijven vooralsnog veilig bij hun programma's met af een toe een toefje duurzaamheid. Een vrij nieuwe speler in dit veld is Academica University of Applied Sciences, een geaccrediteerd instituut voor Hoger Onderwijs in Amsterdam en recent B Corp gecertificeerd.
In haar programma's wordt gebruikgemaakt van een raamwerk dat vijf essentiële duurzaamheidswaarden integreert en de basis legt voor duurzame bedrijfsvoering.

Bron: Topic Nederland // FD 


Wij starten weer op 28 Maart 2024


Voor álle leiders, die op topniveau in hun kracht willen staan en daar in actie willen komen. Wij hebben jullie nodig om moedige stappen te zetten voor een betere toekomst voor ons allemaal. Voor jullie hebben wij een geaccrediteerde, unieke, data-driven MBA programma ontwikkeld. 
Precies nu is de geaccrediteerde MBA Leadership in Sustainability relevant voor de managers, bedrijfseigenaren, teamleaders (in de zorg). 

Ben je nieuwsgierig naar het programma van de MBA Leadership in Sustainability? Download de brochure!

Download de MBA brochure
Publicatie-topicnederland-sustainable-innovatie-leadership


Bron: https://topicnederland.nl/oplossingen-die-ons-leven-leuker-en-makkelijker/

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam