Skip to content
Terug naar overzicht

Stichting OPO-R viert het behalen van het HPS-traject

Opnieuw is Nederland een stichting met High Performing Schools rijker!
Academica
Auteur Academica
Laatst gewijzigd 15 maart 2024
Twitter LinkedIn

In twee jaar tijd hebben de scholen van Stichting OPO-R in Tiel toegewerkt naar de realisatie van een lerende organisatie gericht op duurzame schoolontwikkeling. De scholen creëerden een professionele leergemeenschap met leerteams waar docenten samenwerken aan de kwaliteit van het onderwijs. Tijdens de bijeenkomst op dinsdag 30 januari, rondden de scholen het HPS-traject af met een afsluitende presentatie. Daarnaast doorliepen de directeuren van deze scholen hun herregistratie. 

 

HPS Tiel

Wij mogen vol lof zeggen dat alle deelnemende scholen het HPS-traject succesvol hebben doorlopen! Wij feliciteren de stichting van harte met het behalen van de status van High Performing Schools.

 

De Stichting OPO-R is de stichting voor Openbaar Primair Onderwijs in de regio Rivierenland. Hieronder vallen diverse basisscholen uit de omgeving. Het HPS-traject werd gevolgd door OBS De Distelvlinder, Montessori Tiel en SBO De Wissel. De scholen binnen deze stichting doorliepen allemaal het traject om een High Performing School te worden. Wil je meer weten over wat dit inhoudt of ook samen met jouw school dit traject doorlopen? Bekijk onderstaande link voor meer informatie of vraag een adviesgesprek aan.

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam