Skip to content
Terug naar overzicht

Vind onze activiteiten nu ook op Onderwijskennis.nl

Meld je onder andere aan voor onze masterclasses.
Academica
Auteur Academica
Laatst gewijzigd 21 mei 2024
Twitter LinkedIn

Vanaf nu vindt je een aantal van onze activiteiten ook op Onderwijskennis.nl. Dit online platform is als dienst van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoeken (NRO) gericht op het verbinden van onderzoek over het onderwijs met de praktijk en het beleid binnen school. Academica is er trots op deel uit te mogen maken van het aanbod dat Onderwijskennis.nl deelt.

 

 

Op Onderwijskennis.nl vind je evenementen als de opening van het academisch jaar en de Dag van de KC’er, maar kun je je ook inschrijven voor onze masterclasses. Zo kun je de masterclasses uit onze online serie Research@school hier terugvinden. Bijvoorbeeld de masterclass van dr. Carl Hendrick, die tijdens zijn masterclass aantoont hoe bewezen effectieve leerstrategieën het beste geïnterpreteerd kunnen en welke gevolgen het kan hebben als deze methodes verkeerd ingezet worden. Ben jij er (virtueel) ook bij op 5 juni om 16:00 uur? Geef je dan op via de onderstaande link.

 

 

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam