Skip to content

Eigen rekenvaardigheid

Oefen je eigen rekenvaardigheid op 2F/3F niveau.
  • Uitleg aan de hand van videos gemaakt door rekenexperts
  • Ruime hoeveelheid oefenopgaven
  • Bij vragen direct contact met rekendocenten
Inschrijven
Alle opleidingen geheel evidence-informed NVAO-erkende opleider Beoordeeld met 8,3

Bij Academica helpen we je om je rekenvaardigheden op te frissen, te verbeteren of je voor te bereiden op de rekentoets van de pabo. Met onze online te volgen module ‘Eigen rekenvaardigheid’ bepaal je zelf wanneer aan je vaardigheden werkt. Verzeker jezelf van een goede rekenbasis en check je eigen rekenvaardigheid met deze online module. Aan de hand van video's krijg je alle basisvaardigheden nog eens uitgebreid uitgelegd. De module start bij cijferend rekenen en eindigt bij verhaaltjessommen.

Wil je tijdens de online module ook de Wiscat maken? Vraag naar de mogelijkheden bij de docent Ward van der Meiden.

Voor alle docenten primair en middelbaar beroepsonderwijs die willen werken aan hun eigen basisrekenvaardigheid.

In zeven blokken werk je aan je eigen rekenvaardigheid. De module wordt afgesloten met een rekentoets. De blokken zijn als volgt ingedeeld:

 

1. Cijferend rekenen
2. Breuken
3. Grote getallen, machten en wortels
4. Metriek stelsel
5. Verhoudingen
6. Statistiek
7. Verhaaltjessommen

 

Aanvullend: wij begrijpen dat je misschien wat extra hulp nodig hebt. Dat kunnen we bieden! We hebben contact met veel goede rekenspecialisten in heel het land. Samen met jou kijken we naar een passend aanbod. Doe je als school mee? Dan bespreken we de mogelijkheden met de school. Bijvoorbeeld een rekenklas waarbij je in een groepje extra ondersteuning krijgt.

Na afronding van de module heb je de eigen rekenbasisvaardigheden op orde. Je krijg een certificaat. Wil je ook de Wiscat maken? Vraag dan om aanvullende informatie bij Ward van der Meiden.

Kan ik extra hulp krijgen wanneer ik vragen heb?
Ja, aan de online module zijn rekendocenten gekoppelt die je kunnen helpen met vragen.

 

Moet ik op locatie komen?
Nee, alles vind plaats in de online omgeving van Academica, de video's, opdrachten en de toets.

 

Tot welk niveau gaan de opdrachten?
Het niveau begint bij 2F en eindigt bij 3F.

Nader te bepalen


Online
De cursus is volledig online, je kunt hierdoor zelf het tempo bepalen. Er is een standaard doorlooptijd die wij adviseren, maar hier mag je zo lang over doen als je wilt. Je kunt het ook sneller afronden, maar neem genoeg tijd om je vaardigheden écht te ontwikkelen. Je kunt de instructievideo’s zo vaak terugkijken als je wilt en zo veel oefeningen maken als je nodig hebt. Als je klaar bent om verder te gaan, dan maak je de oefentoets en ga je door naar het volgende blok.

De early-bird prijs bedraagt € 99, de reguliere prijs € 199 (vrij van btw). Je kunt de instructievideo’s zo vaak terugkijken als je wilt en zo veel oefeningen maken als je nodig hebt. Als je klaar bent om verder te gaan, dan maak je de oefentoets en ga je door naar het volgende blok.

Meld je eenvoudig en veilig aan in enkele minuten. Om je inschrijving succesvol te laten verlopen hebben we een aantal gegevens nodig. Na het klikken op onderstaande inschrijfknop kun je in 3 stappen je inschrijving voltooien.

Stap 1: Vul je contactgegevens in. Zo weten we wie je bent en hoe we je kunnen bereiken.
Stap 2: Vul de gegevens in die we nodig hebben voor het opstellen van een studieovereenkomst en het maken van jouw diploma of certificaat.
Stap 3: Controleer de gegevens en bevestig je inschrijving.

Na afronding van je inschrijving ontvang je binnen enkele minuten je studieovereenkomst op het door jou opgegeven e-mailadres. Bewaar deze goed.

We nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met je op om je te verwelkomen bij Academica en uit te leggen wat je kan verwachten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Dit programma is ook als incompanytraject beschikbaar. Zo is het mogelijk meerdere mensen van de school of stichting tegelijk en op eigen locatie op te leiden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam