Skip to content

Gedrag in de Klas

Regisseer je klas in één trainingsdag
  • Zet kennis om in praktische handvatten
  • Optimaliseer het leerproces van iedere leerling en je klassenmanagement
  • Leer effectief te reageren op verschillende situaties in de klas
Persoonlijk advies?
Alle opleidingen geheel evidence-informed NVAO-erkende opleider Beoordeeld met 8,3

Gebaseerd op het nieuwe boek "Behaviour in the Classroom: The Practical Guide" van Olivia Dear en Sarah Dear, stomen we in deze training leraren klaar om aankomend schooljaar het gedrag in de klas optimaal in te richten. Tijdens deze praktische pedagogische trainingsdag leer je nog effectiever omgaan met veelvoorkomende gedragsscenario's in de klas.

 

Deze praktijkgerichte en intensieve training is gericht op het verbeteren van je eigen vaardigheden rondom gedragsmanagement vanaf het eerste moment. Door middel van theorie, praktijk en interactieve oefeningen leer je technieken en strategieën om nog effectiever te reageren op (ongewenste) situaties in je klas. Hiermee optimaliseer je niet alleen de algemene sfeer maar ook het leerproces van iedere leerling.

 

Het boek "Behaviour in the Classroom: The Practical Guide" komt op 28 juni uit. Als eerste weten wanneer het boek beschikbaar is? Laat het ons hier weten en dan brengen we je op de hoogte.

Deze training is geschikt voor leraren met uiteenlopende ervaring die hun klassenmanagement willen verbeteren. Misschien ben je pas bevoegd, misschien begin je op een nieuwe school en wil je een goede start maken of misschien geef je al jaren les maar wil je je praktijk en vaardigheden op het gebied van gedragsmanagement opfrissen. De tips die we geven zijn geschikt voor alle niveaus.

Deze training is een praktische training die gebaseerd op het nieuwe boek "Behaviour in the Classroom: The Practical Guide", van Olivia Dear en Sarah Dear. We doorlopen de zes tips uit het praktijkboek door veel verschillende, maar veelvoorkomende casussen en scenario's in de klas te bespreken en vervolgens te oefenen, waarbij we praktische training en feedback geven, zodat je de tips en kennis uit het boek in de praktijk kunt brengen. Dit is geen sessie waar je zit en aantekeningen maakt. Het boek is je naslagwerk; de trainingsdag is je oefensessie.

Dit programma is ook als incompanytraject beschikbaar, dit is alleen mogelijk in de maand juni en eerste week van juli. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.

De docenten van deze training zijn Olivia Dear en Sarah Dear. Voorafgaand aan hun rollen als kerndocenten in schoolcultuur en -gedrag bij Academica, hebben Olivia en Sarah samen een totaal van 15 jaar in verschillende leiderschapsposities doorgebracht op de meest succesvolle middelbare school in Engeland, Michaela Community School, waar Olivia een van de oprichtende teamleden was.

 

Olivia begon met lesgeven op een grote middelbare school waar ze vaardigheden voor klassenmanagement oppikte door vallen en opstaan. Sarah daarentegen begon haar onderwijsloopbaan bij Michaela, waar ze profiteerde van een zorgvuldig samengesteld trainingsprogramma. Samen hebben ze een uitgebreid begrip van de huidige gedragsuitdagingen en effectieve strategieën die van toepassing zijn op leraren in verschillende soorten scholen.

Na het uploaden van je plan om de meest effectieve klascultuur op te bouwen, ontvang je een bewijs van afronding.

Nader te bepalen

Locatie
De training is op onze locatie in Amsterdam, nabij het Rijksmuseum. Het adres van Academica is Weteringschans 28, 1017 SG. Wij zijn zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. 

 

Bereikbaarheid Academica
Openbaar vervoer
Plan je reis naar Academica via 9292 of NS.

 

Vanaf Amsterdam Centraal en Amsterdam Zuid zijn we het snelst bereikbaar met metro 52. Na het uitstappen bij metrostation Vijzelgracht is het nog enkele minuten lopen naar Academica.

 

  • Vanaf Amsterdam Centraal: metro 52 richting Zuid. Uitstappen bij metrostation Vijzelgracht, uitgang Weteringcircuit.
  • Vanaf Amsterdam Zuid: metro 52 richting Noord. Uitstappen bij metrostation Vijzelgracht, uitgang Weteringcircuit.

 

Auto
Plan je reis naar Academica via Google Maps. In de omgeving zijn er bewaakte parkeergarages. Voordelig parkeren is mogelijk op P+R locaties, waarna de reis kan worden voortgezet met het openbaar vervoer. Wij adviseren de P&R RAI of P&R Noord. Metro 52 brengt je vanaf beide P&Rs naar de halte Vijzelgracht. Academica ligt op enkele minuten lopen van metrostation Vijzelgracht.

Kijk voor meer informatie over kosten en mogelijkheden op de website van de RAI.

De kosten voor deze training bedragen €199 (vrijgesteld van btw) en zijn exclusief arrangementskosten (lunch/koffie/thee).  

De training is inclusief:

  • Een ePub-versie van het boek "Behaviour in the classroom" van Olivia Dear en Sarah Dear
  • Een gesigneerd exemplaar van het boek
  • Een uitnodiging voor de boekpresentatie op 28 juni

Meld je eenvoudig en veilig aan in enkele minuten. Om je inschrijving succesvol te laten verlopen hebben we een aantal gegevens nodig. Na het klikken op onderstaande inschrijfknop kun je in 3 stappen je inschrijving voltooien.

Stap 1: Vul je contactgegevens in. Zo weten we wie je bent en hoe we je kunnen bereiken.
Stap 2: Vul de gegevens in die we nodig hebben voor het opstellen van een studieovereenkomst en het maken van jouw diploma of certificaat.
Stap 3: Controleer de gegevens en bevestig je inschrijving.

Na afronding van je inschrijving ontvang je binnen enkele minuten je studieovereenkomst op het door jou opgegeven e-mailadres. Bewaar deze goed.

We nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met je op om je te verwelkomen bij Academica en uit te leggen wat je kan verwachten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Dit programma is ook als incompanytraject beschikbaar, dit is alleen mogelijk in de maand juni en eerste week van juli. Zo kunnen meerdere mensen van de school of stichting tegelijk en op eigen locatie op te leiden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam