Skip to content
Terug naar overzicht

Webinar #2 - De noodzaak om meer top vrouwen te ontwikkelen

Drs. Margareth de Wit MBA
Auteur Drs. Margareth de Wit MBA
Laatst gewijzigd 5 september 2022
Twitter LinkedIn

Het is een opmerkelijk feit dat er minder vrouwen in topposities zitten dan mannen. Het is tevens opmerkelijk dat vrouwen gemiddeld hoger scoren op hun leiderschapseffectiviteit dan mannen. Met de roep naar effectief leiderschap in organisaties, is de vraag hoe we deze situatie kunnen aanpakken en waarom we nog niet in staat zijn geweest om het potentieel van vrouwelijke leiders te benutten, op zijn plaats.

In deze webinar geeft Margareth de Wit inzicht in de onderscheidende factoren tussen mannen en vrouwen. Wat zijn de verschillen per sector of per land tussen mannelijke en vrouwelijke leiders?

 

  • Zijn er verschillen in leeftijd?
  • Wat zijn de implicaties van de getoonde data en wat kunnen we hiermee in ons eigen werkveld. Vanuit de data krijg je inzicht in 9 specifieke gedragingen die je ondersteunen om jouw leiderschapseffectiviteit te vergroten.
  • Ten slotte wordt de vraag behandeld wat de noodzakelijke acties kunnen zijn om meer vrouwen aan de top te krijgen om hun kracht optimaal te benutten. Wij nodigen je van harte uit dit webinar te volgen en te kijken wat voor verschil jij kan maken binnen je organisatie! Veel inspiratie en plezier.

 

 

Gerelateerd

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam