Skip to content
Terug naar overzicht

Academica stelt Advisory Board aan

voor de School of Leadership & Sustainability.
Academica
Auteur Academica
Laatst gewijzigd 20 april 2023
Twitter LinkedIn

Academica University of Applied Sciences heeft een Advisory Board aangesteld voor de School of Leadership & Sustainability. De school richt zich op het ontwikkelen van mensen en organisaties om ambities te realiseren vanuit een duurzaam perspectief voor leefbaarheid, governance en welzijn.

In de Advisory Board brengt Academica C-levels, academici en ondernemers uit een breed palet aan sectoren (Finance, Gezondheidszorg, Bouw & Infra, Fintech, Chemie en Onderwijs) bij elkaar. De raad zal Academica ondersteunen met advies, inzichten en validatie bij de strategische plannen en ontwikkeling op gebied van leiderschap en duurzaamheid.

Margareth de Wit, bestuurder van Academica University of Applied Sciences: “ons uitgangspunt is dat de wetenschap de plicht heeft om de samenleving, organisaties en professionals een spiegel voor te houden en daarbij te richten op aspecten van duurzaamheid, leefbaarheid, governance en welzijn. We zijn verheugd dat de leden van de Advisory Board hieraan hun waardevolle bijdrage willen leveren.”

Met gepaste trots stelt Margareth de Wit de Advisory Board-leden voor:

 

  • Pieter Bootsma - Chief Revenue Officer bij Airfrance KLM 
  • Ingrid van Doesburg - Voorzitter College van Bestuur bij Onderwijsgroep Edumare
  • Jacqueline van den Ende - Co-founder en CEO van Carbon Equity
  • Marcel Levi - President Executive Board van NWO en Hoogleraar Geneeskunde bij UvA en University College London
  • Emiel Roozen - Raad van Bestuur van TBI Holdings bv
  • Arnold Stokking - Managing Director van Brightsite
  • Jasper Vrieling - Commercieel Directeur van Vrieling Adviesgroep

De Advisory Board van de School of Leadership & Sustainability zal tweemaal per jaar bijeenkomen om de laatste ontwikkelingen te bespreken.

Over Academica
De missie van Academica University of Applied Sciences is het ontwikkelen van mensen en organisaties om ambities te realiseren vanuit een duurzaam perspectief voor leefbaarheid, governance en welzijn. Academica onderkent en geeft inhoud aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zij ondersteunt daarom inhoudelijke initiatieven die door universiteiten, maatschappelijke organisaties en bedrijven worden genomen om oplossingen te ontwikkelen en betrokkenheid te bevorderen bij complexe organisatie- en/of samenlevingsvraagstukken.

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam