Skip to content
Terug naar overzicht

We hebben er nieuwe afgestudeerde schoolleiders bij

Studenten van de schoolleidersopleiding en de MILE ontvingen hun diploma.
Academica
Auteur Academica
Laatst gewijzigd 15 maart 2024
Twitter LinkedIn

Dinsdag 5 maart was een feestelijke dag bij Academica. De studenten van twee van onze groepen mochten, onder het genot van een lekker drankje, hun diploma in ontvangst nemen.

edit2.2

Zowel studenten van de schoolleidersopleiding als van de MILE kregen vandaag het diploma uitgereikt waar zij veel moeite en energie in hebben gestoken. Dankzij deze afronding kunnen deze schoolleiders het verschil maken op hun school door goed en duurzaam leiderschap en het borgen van kwalitatief onderwijs. Wij van Academica zijn trots op deze actieve doorzetters en feliciteren alle afgestudeerden met het behalen van hun diploma.

 

edit3.1

 

Ben jij van plan je om te laten scholen tot schoolleider? Wil je meer weten over dit vak? Of ben je al schoolleider en wil je je verder ontplooien in het vakgebied? Onze opleidingen bieden de juiste basis voor effectief schoolleiderschap, gebaseerd op bewezen onderzoek en gericht op theorie die meteen in de praktijk toegepast kan worden.

 

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam