Skip to content
Terug naar overzicht

Webinar #10 - Je loopbaan tot grote hoogte brengen

Drs. Margareth de Wit MBA
Auteur Drs. Margareth de Wit MBA
Laatst gewijzigd 26 oktober 2022
Twitter LinkedIn

 

Zo vlak voor de zomervakantie is het goed om te kijken naar waar je staat in je loopbaan. Wat zijn voor jou de belangrijkste onderwerpen en thema’s geweest het afgelopen jaar? Voelt zich nog wel comfortabel of mist er iets in je huidige rol? Maar vooral: wat zijn de dingen die je (nog) beter voor jezelf zou kunnen organiseren en waar zou je je meer op willen focussen?

 

The best way to predict the future is to create it – Peter Drucker

In dit webinar kijken we, vanuit ons onderzoek met Zenger Folkman, naar de meest voorkomende loopbaanthema’s. We bespreken: afwijzing, mislukking, omgaan met nieuwe, complexere functies en de uitdagingen en risico’s die nieuwe projecten met zich meebrengen. Daarnaast kijken we ook naar de oplossingen. Want wat kun je doen als je vast zit in een bepaalde positie en er een gebrek is aan mobiliteit? En wat als je werk routine wordt en je de “extraordinary” momenten, de hoogtepunten mist die je vroeger had?

Ik help je, door middel van praktische theorieën, de verschillende dilemma’s in jouw loopbaan te overbruggen en weer te regie te voeren over je ontwikkeling. Want hoe brengt je de zones van competentie, de behoeften van de organisatie en je passie weer in balans en kom je weer in je Sweet Spot terecht? Een mooie reflectie voor deze periode!

Ik daag je uit om de “kick” en energie terug te pakken in je werk!

 

 

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam