Skip to content
Terug naar overzicht

Webinar #11 - Wat voor feedback wil generatie Y?

Drs. Margareth de Wit MBA
Auteur Drs. Margareth de Wit MBA
Laatst gewijzigd 26 oktober 2022
Twitter LinkedIn

Tijdens de zomervakantie heb je tijd om na te denken over je werk. Hoe gaat het met je medewerkers? Hoe lopen de processen op de werkvloer? Ben je tevreden met de prestaties van je medewerkers? En hoe kun je, met de juiste vorm van feedback, de prestaties van je medewerkers verder aanscherpen?

 

In dit webinar bespreek ik het geven van feedback aan een specifieke generatie, de generatie Y (1986-2000). Er wordt veel gesproken over de vraag of deze generatie wel volledig tot zijn recht komt. Ondertussen zijn ruim 70 miljoen mensen uit deze generatie aan het werk, terwijl ze toch gezien worden als een moeilijke groep met veel behoefte aan erkenning en waardering. Hoe reageert deze generatie op feedback? Werkt ondersteunende en waarderende feedback of kan er beter gebruikt gemaakt worden van ondersteunende en corrigerende feedback?

 

Uit ons onderzoek blijkt dat generatie Y, nieuwsgierig is, liever corrigerende feedback ontvangt en hier ook voor open staat. Echter, blijkt ook uit onderzoek dat deze generatie minder zelfvertrouwen heeft en het lastig vindt om deze feedback te verwerken. In het tweede deel van het webinar, bespreek ik manieren van het geven van feedback aan generatie Y zonder de relatie onder druk te zetten.

Door het volgen van deze webinar zul je na de vakantie makkelijker communiceren met je medewerkers en goed weten hoe je effectieve feedback kunt geven, ook aan generatie Y.

 

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam