Skip to content
Terug naar overzicht

Webinar #12 - Relaties: De impact van een positieve manier van werken met anderen

Drs. Margareth de Wit MBA
Auteur Drs. Margareth de Wit MBA
Laatst gewijzigd 5 september 2022
Twitter LinkedIn

Wellicht heb je tijdens de zomervakantie nagedacht over de relaties die je hebt met je collega’s en medewerkers. Zijn deze altijd positief? Is er nog een lopend conflict tussen jou en één van je medewerkers of tussen medewerkers onderling? En welke invloed heeft de werksfeer op de prestaties van je medewerkers en de werknemersbetrokkenheid?

In dit webinar bespreek ik het opbouwen van positieve relaties en een positieve werksfeer en de impact daarvan op een aantal factoren, zoals medewerkersbetrokkenheid en de output van werknemers. Relaties binnen organisaties zijn de afgelopen 30 jaar enorm veranderd. We zien steeds vaker platte organisaties. Dit vraagt om meer aandacht voor het opbouwen van relaties. We zien ook dat zeer effectieve en excellent presenterende leiders deze competentie sterk ontwikkeld hebben.

 

In het tweede deel van de webinar geef ik je handvatten door het bespreken van manieren en gedragingen die bijdragen aan het versterken van het bouwen van sterke relaties. Door het volgen van deze webinar zult met de start van het nieuwe seizoen een goed begin kunnen maken met het neerzetten van een goede werksfeer die gepaard zal gaan met meer tevreden werknemers en meer output onder je werknemers. Veel luister en kijkplezier.

 

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam