Skip to content

Webinar #13 - Wat maakt leiders innovatief?

Innovatie wordt gezien als één van de belangrijkste kenmerken voor succesvolle organisaties. Innovatieve leiders geven impulsen en genereren ideeën, ze zorgen ervoor dat een organisatie in ontwikkeling blijft en op een dynamische manier kan reageren op veranderingen uit de omgeving en op toekomstige behoeften. Maar hoe gericht zijn we in ons leiderschap op innovatie? En wat is het zgn. ‘innovatie dilemma’?

 

In dit webinar bespreek ik wat de meest innovatieve leiders gemeen hebben. Hoe de gemiddelde leiders scoren op hun innovatief vermogen, en wat succesvolle leiders doen om een cultuur neer te zetten van constante dynamiek en innovatief vermogen? We hebben tien factoren geïdentificeerd die zeer innovatieve leiders onderscheidt van de rest van de leiders. We geven inzicht in deze tien factoren en voorbeelden van de wijze waarop ze worden toegepast. Een tipje van sluier: uitstekende strategische visie, sterke klantgerichtheid, klimaat van wederzijds vertrouwen en loyaliteit aan organisatie en klanten, zijn een aantal van deze factoren.

 

Daarnaast bespreek ik welke competenties gezamenlijk zorgen voor een sterk innovatieve leider. Door het volgen van deze Webinar krijgt u handvatten om een cultuur van innovatie te stimuleren en in staat zijn om het innovatief vermogen van medewerkers te herkennen en verder te stimuleren.

 

 

Contact

Bent u aan het oriënteren op een opleiding, studeert u al bij Academica of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar u binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

Academica_Weteringschans

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam