Skip to content
Terug naar overzicht

Webinar #16 - Executive Development met impact

Drs. Margareth de Wit MBA
Auteur Drs. Margareth de Wit MBA
Laatst gewijzigd 26 oktober 2022
Twitter LinkedIn

Wat zijn de 4 elementen die leiderschap ontwikkeling succesvol maken? Wat is het effect van goed-presterende leidinggevenden in jouw organisatie? Wat betekent de besmetting van goed of slecht leiderschap voor je organisatie? Hoe kan een manager het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten verder ondersteunen en waar moeten we op letten bij het kiezen van leiderschapsprogramma’s?

 

In dit webinar bespreek ik het belang van het ontwikkelen van goed-presterende leiders binnen organisatie. Wat zijn belangrijke aspecten om op te letten? Hoe stimuleer je de verder ontwikkeling en hoe stel je jezelf op in het ontwikkelproces? Waar moet je op letten bij het kiezen van leiderschapsprogramma’s?

 

Door het volgen van de webinar heeft u beter in beeld hoe leidinggevenden zich verder kunnen ontwikkelen. Je hebt handvatten voor het kiezen van een goed programma en weet hoe je je kunt opstellen in dit ontwikkelproces. Bovendien zie je in wat het ontwikkelen van leiderschap de organisatie kan brengen. Veel luister en kijkplezier!

 

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam