Skip to content

Webinar #17 - Focus op sterktes: wat “Extraordinary” Leiders anders doen

Wat is de beste aanpak voor mijn ontwikkeling? Moet ik me op mijn zwaktes richten of zoals ik nu meer hoor en lees, op mijn sterktes? Maar hoe werkt dit dan? Want volgens mij is er geen extra effect meer te halen in het focussen op de dingen die ik al goed doe. Allemaal vragen waar we zeker aan het begin van het jaar in onze eigen reflectie mee zitten en graag antwoord op willen hebben.

 

In deze Webinar neem ik u mee, vanuit de historie van onderzoek, naar de kracht van sterktes en het effect van zgn. kritische tekortkomingen (Fatal Flaws) op de effectiviteit van leiders. Ik laat u zien hoe u uw sterktes verder kunt uitbouwen en daarmee nog effectiever voor u en uw organisatie wordt. Het laatste onderzoek levert het bewijs, de focus op sterktes maakt u een bijzonder effectieve leider. Ik nodig u uit om zelf te ontdekken wat de kracht van sterktes voor u kan betekenen.

 

 

Contact

Bent u aan het oriënteren op een opleiding, studeert u al bij Academica of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar u binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

Academica_Weteringschans

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam