Skip to content
Terug naar overzicht

Webinar #17 - Focus op sterktes: wat “Extraordinary” Leiders anders doen

Drs. Margareth de Wit MBA
Auteur Drs. Margareth de Wit MBA
Laatst gewijzigd 9 oktober 2023
Twitter LinkedIn

Wat is de beste aanpak voor mijn ontwikkeling? Moet ik me op mijn zwaktes richten of zoals ik nu meer hoor en lees, op mijn sterktes? Maar hoe werkt dit dan? Want volgens mij is er geen extra effect meer te halen in het focussen op de dingen die ik al goed doe. Allemaal vragen waar we zeker aan het begin van het jaar in onze eigen reflectie mee zitten en graag antwoord op willen hebben.

 

In deze Webinar neem ik je mee, vanuit de historie van onderzoek, naar de kracht van sterktes en het effect van zgn. kritische tekortkomingen (Fatal Flaws) op de effectiviteit van leiders. Ik laat je zien hoe je je sterktes verder kunt uitbouwen en daarmee nog effectiever voor jezelf en je organisatie wordt. Het laatste onderzoek levert het bewijs, de focus op sterktes maakt je een bijzonder effectieve leider. Ik nodig je uit om zelf te ontdekken wat de kracht van sterktes voor je kan betekenen.

 


Wil jij impact maken? Weet je al HOE je dat gaat doen?

Wij focussen in deze MBA op jouw sterktes, hoe je jouw leiderschapsvaardigheden kan toepassen en hoe je de keuzes maakt die leiden tot lange termijn impact. Niet alleen impact in je organisatie, impact in de wereld.

Download de MBA brochure


Dit is een uniek MBA in Europa. NVAO Erkend. Modulair, op je eigen tempo.

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam