Skip to content

Webinar #18 - Hoe creëer je een duidelijk doel op het werk?

Haalt u het best uit uzelf en uw mensen en wat is de laatste keer dat u of uw medewerkers een carrière hoogtepunt hebben bereikt? Voelen deze door u en uw organisatie bereikte hoogtepunten als een doelbewuste overwinning, of als een meevaller? En kunt u, door uw toedoen, de frequentie van deze hoogtepunten verhogen? Allemaal vragen die uw organisatie verder kunnen helpen naar een hogere effectiviteit en betere bedrijfscultuur.

In deze webinar wordt u meegenomen, in de zoektocht naar de beste versie van onszelf en ons bedrijf. Door middel van het CPO-model (Competentie, Passie en Organisatie Behoeften) geef ik u 3 simpele stappen hoe u controle kunt krijgen en betekenis kan creëren op het werk. Hiermee verhoogt u de frequentie van carrière hoogtepunten en daarmee de effectiviteit van uw bedrijf.

 

U bent aanzet om vandaag nog actie te ondernemen en betekenis te creëren. Ik wens u veel inspiratie om hiermee aan de slag te gaan. Veel luister en kijkplezier!

 

 

Contact

Bent u aan het oriënteren op een opleiding, studeert u al bij Academica of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar u binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

Academica_Weteringschans

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam