Skip to content
Terug naar overzicht

Webinar #18 - Hoe creëer je een duidelijk doel op het werk?

Drs. Margareth de Wit MBA
Auteur Drs. Margareth de Wit MBA
Laatst gewijzigd 26 oktober 2022
Twitter LinkedIn

Haalt jij het best uit jezelf en je mensen en wat is de laatste keer dat jij of je medewerkers een carrièrehoogtepunt hebben bereikt? Voelen deze door jou en je organisatie bereikte hoogtepunten als een doelbewuste overwinning, of als een meevaller? En kun je, door jouw toedoen, de frequentie van deze hoogtepunten verhogen? Allemaal vragen die je organisatie verder kunnen helpen naar een hogere effectiviteit en betere bedrijfscultuur.

In deze webinar wordt je meegenomen, in de zoektocht naar de beste versie van onszelf en ons bedrijf. Door middel van het CPO-model (Competentie, Passie en Organisatie Behoeften) geef ik je 3 simpele stappen hoe je controle kunt krijgen en betekenis kan creëren op het werk. Hiermee verhoog je de frequentie van carrièrehoogtepunten en daarmee de effectiviteit van je bedrijf als geheel.

 

Je bent aanzet om vandaag nog actie te ondernemen en betekenis te creëren. Wij wensen je veel inspiratie om hiermee aan de slag te gaan. 

 

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam