Skip to content
Terug naar overzicht

Webinar #19 - Boost je leiderschapswendbaarheid

Drs. Margareth de Wit MBA
Auteur Drs. Margareth de Wit MBA
Laatst gewijzigd 26 oktober 2022
Twitter LinkedIn

Heb je het idee dat het soms allemaal net even te snel gaat? Dat je uren te kort komt voor het werk dat je moet doen? Of dat je al achter begint te lopen en de rest van het jaar als inhaalslag voelt? Voor een effectief jaar is het van belang om bij te blijven. Makkelijker gezegd dan gedaan? Wij bieden je de handvatten om dit jaar bij te blijven en zelfs voor te kunnen lopen. Kortom zoals de Amerikanen zouden zeggen: ‘’How to pick up the pace’’.

 

Het doel van deze webinar is om je een micro leerervaring te bieden, door middel van wetenschappelijk onderzoek, waarin we inzichten met je delen waarmee je je agility kunt verhogen. Dit doen we door hulpmiddelen en richtlijnen te bieden die je helpen bij het identificeren van een verbeterpunt. Door middel van 4 simpele stappen laat ik je zien wat je, morgen al, kunt veranderen om je agility en daarmee leiderschapseffectiviteit te verhogen.

Veel inspiratie en luisterplezier!

 

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam