Skip to content

Webinar #19 - Boost uw leiderschap wendbaarheid

Heeft u het idee dat het soms allemaal net even te snel gaat? Dat u uren te kort komt voor het werk dat u moet doen? Of dat u al achter begint te lopen en de rest van het jaar als inhaalslag voelt? Voor een effectief jaar is het van belang om bij te blijven. Makkelijker gezegd dan gedaan? Wij bieden u de handvatten om dit jaar bij te blijven en zelfs voor te kunnen lopen. Kortom zoals de Amerikanen zouden zeggen: ‘’How to pick up the pace’’.

 

Het doel van deze webinar is om u een micro leerervaring te bieden, door middel van wetenschappelijk onderzoek, waarin we inzichten met u delen waardoor u uw agility kunt verhogen. Dit doen we door hulpmiddelen en richtlijnen te bieden die u helpen bij het identificeren van een verbeterpunt. Door middel van 4 simpele stappen laat ik u zien wat u, morgen al, kunt veranderen om uw agility en daarmee leiderschapseffectiviteit te verhogen.

Veel inspiratie en luisterplezier!

 

 

Contact

Bent u aan het oriënteren op een opleiding, studeert u al bij Academica of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar u binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

Academica_Weteringschans

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam