Skip to content
Terug naar overzicht

Webinar #24 - De emotionele besmetting - de impact van jouw leiderschap

Drs. Margareth de Wit MBA
Auteur Drs. Margareth de Wit MBA
Laatst gewijzigd 20 april 2023
Twitter LinkedIn

Emoties en gedragingen zijn absoluut besmettelijk. Als we de onderzoeken doortrekken naar de invloed van leiders en hun leiderschapsstijl, kunnen we constateren dat leiders een belangrijke rol spelen in het reguleren van de emoties van medewerkers en daarmee de sociale context van de organisatie. Deze zogenaamde emotionele besmetting is van groot belang om als leidinggevende en professional te begrijpen en te reguleren, in het succesvol leiden en begeleiden van jouw team en organisatie.

 

In deze webinar wordt de impact van de besmetting van je dagelijks gedrag als leider en professional besproken. Er zijn 4 niveaus van professionele besmetting waar je je bewust van dient te zijn. Ik laat zien wat je kunt doen om deze vier niveaus positief te beïnvloeden. Daarnaast bespreek ik de beeldvorming op basis van het principe van je competentie en de warmte die je uitstraalt. Met drie clusters van gedragingen geef ik je de mogelijkheid om in jouw besmetting de regie te voeren.


Veel inspiratie en luisterplezier!

 


Wil jij impact maken? Weet je al HOE je dat gaat doen?

Wij focussen in deze MBA op jouw sterktes, hoe je jouw leiderschapsvaardigheden kan toepassen en hoe je de keuzes maakt die leiden tot lange termijn impact. Niet alleen impact in je organisatie, impact in de wereld.

Ga naar de MBA-opleiding

Dit is een uniek MBA in Europa. NVAO Erkend. Modulair, op je eigen tempo.

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam