Skip to content
Terug naar overzicht

Webinar #27 - Praktische stappen om je sterktes effectief in te zetten

Drs. Margareth de Wit MBA
Auteur Drs. Margareth de Wit MBA
Laatst gewijzigd 20 april 2023
Twitter LinkedIn

Door unieke combinaties van opvoeding, interesses, training, ervaringen etc. zien we verschillen in mensen. Het ondersteunen bij het vinden van mogelijkheden om meer te kunnen en bereiken is nuttig. Zijn we hierin echter beperkt tot de sterktes die we zelf denken te bezitten? Kunnen mensen op een later moment in het leven bewust kiezen om ergens in uit te blinken? Zijn er andere wegen te bewandelen bij het ontwikkelen van sterktes die verder gaan dan het slechts elimineren van een zwakte?

 

In deze webinar bespreekt Margareth de Wit het onderzoek van Zenger Folkman, onder meer dan 122.000 leiders wereldwijd met meer dan 1.5 miljoen assessments over de afgelopen 10 jaar, naar de mechanismen van het gebruik van leiderschapssterktes.

In de webinar:

  • Wordt aangetoond dat je je persoonlijke ontwikkeling aanzienlijk kunt verbeteren.
  • Worden nieuwe tools aangereikt die verder gaan dan het simpelweg ontdekken van uw sterktes.

We nodigen je uit om deze webinar te volgen. Veel kijk en luisterplezier.Wil jij impact maken als leider in jouw eigen missie? Weet je al HOE je dat gaat doen?

Wij focussen in deze MBA op jouw sterktes, hoe je jouw leiderschapsvaardigheden kan toepassen en hoe je de keuzes maakt die leiden tot lange termijn impact. Niet alleen impact in je organisatie, impact in de wereld.

Ga naar de MBA-opleiding

Dit is een uniek MBA in Europa. NVAO Erkend. Modulair, op je eigen tempo.

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam