Skip to content
Terug naar overzicht

Webinar #3 - Geeft het vragen om feedback je slapeloze nachten?

Drs. Margareth de Wit MBA
Auteur Drs. Margareth de Wit MBA
Laatst gewijzigd 5 september 2022
Twitter LinkedIn

Bij een recente workshop, vroeg ik het publiek: "Wat is gemakkelijker: feedback geven of feedback krijgen?" De meerderheid gaf aan dat het veel gemakkelijker was om feedback te krijgen. Eén deelnemer merkte echter op:

 

Het is niet moeilijk om feedback te krijgen, dat doet namelijk iemand anders. Het is veel moeilijker om achter feedback aan te gaan en feedback te vragen!

 

Veel leiders gaan ervan uit dat de meest effectieve leiders goede beslissingen nemen en andere mensen kunnen vertellen wat ze moeten doen en beter kunnen doen. Maar zijn de leidinggevenden die vooral anderen vertellen wat ze moeten doen en anderen feedback geven de beste leiders? Of hebben de meest effectieve leiders het gedrag dat ze juist zelf meer feedback vragen? In deze webinar ga ik in op waarom effectieve leiders feedback nodig hebben, waarom feedback vragen moeilijk is en hoe wij op een effectieve manier feedback kunnen vragen aan anderen. Ik neem je mee door het zgn. FUEL model en help je een plan te ontwerpen om feedback te gebruiken om te veranderen.

Wij nodigen je van harte uit dit webinar te volgen en te kijken wat voor verschil je kan maken binnen jouw organisatie!

 

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam