Skip to content

Webinar #36 - Leiders staan onder druk

Elke week horen we over leiders die worstelen met ongeëvenaarde niveaus van druk in verband met het bereiken van hun doelstellingen. Tegelijkertijd hebben werknemers verhoogde angst en zorgen over hun toekomst. Niet weten wat ons te wachten staat, verergert de problemen.

 

Zenger Folkman is bekend om het onderzoek naar de leiderschapscompetenties die ’s werelds meest effectieve leiders onderscheiden van degenen die slechts een gemiddelde impact hebben in hun organisaties. Voortgezet onderzoek met behulp van data verzameld tijdens onze huidige crisis levert inzichten op die leiders (en organisaties) kunnen helpen om in deze ongekende omstandigheden te navigeren. De focus op een paar essentiële leiderschapsgedragingen is van cruciaalbelang.

In deze webinar geeft Margareth de Wit inzicht in de vijf leiderschapsgedragingen die in deze tijd van onzekerheid van essentieel belang zijn. U krijgt in dit webinar in zicht in:

 

  • De kritische vaardigheden die het verschil markeren tussen leiders die een hoge impact hebben in onze huidige tijd van onzekerheid versus die leiders die proberen om bij te blijven.
  • Hoe de druk om op verschillende manieren te werken invloed heeft op prestaties.
  • Hoe de vaardigheden die nodig zijn in dit nieuwe tijdperk verschillen van die van het verleden.
  • Een benadering om uw leiders uit te rusten om de huidige uitdagingen het hoofd te bieden.

 

We wensen u veel inspiratie.


Contact

Bent u aan het oriënteren op een opleiding, studeert u al bij Academica of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar u binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

Academica_Weteringschans

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam