Skip to content
Terug naar overzicht

Webinar #4 - De fascinerende Case van Steve Jobs

Drs. Margareth de Wit MBA
Auteur Drs. Margareth de Wit MBA
Laatst gewijzigd 19 april 2023
Twitter LinkedIn

De naam Steve Jobs  is automatisch verbonden met de naam Apple:  In 1996 een bedrijf dat worstelde om te blijven bestaan, nu 21 jaar later één van de meest winstgevende en gewaarde organisaties in de wereld! Het leiderschap van Steve jobs heeft een grote impact  gehad op het succes van Apple.  Steve Jobs was naast inspirerend, passievol en gedreven ook een persoon met  minder sterke en misschien zelfs  zeer kwalijke kanten in zijn stijl van leiderschap.

 

In deze webinar neem ik je mee, vanuit het onderzoek van Zenger Folkman, naar de kracht van sterktes en het effect van zgn. kritische tekortkomingen (Fatal Flaws) op de effectiviteit van leiders. Vanuit de analyse van Steve Jobs zijn leiderschap profiel stellen we ons de vraag: Kunnen uitgesproken sterktes, zwaktes overstemmen?  Waren de minder prettige kanten van Steve Jobs nu zwaktes of echte zgn. "Fatal Flaws"? Wat kunnen wij uit de Case van Steve Jobs leren?

Wij nodigen je van harte uit de webinar te volgen en de fascinerende case van Steve Jobs zelf te ontdekken.

 Wil jij impact maken in jouw eigen missie net zoals Steve Jobs dit deed met de zijne? Weet je al HOE je dat gaat doen?

Wij focussen in deze MBA op jouw sterktes, hoe je jouw leiderschapsvaardigheden kan toepassen en hoe je de keuzes maakt die leiden tot lange termijn impact. Niet alleen impact in je organisatie, impact in de wereld.

Ga naar de MBA-opleiding

Dit is een uniek MBA in Europa. NVAO Erkend. Modulair, op je eigen tempo.

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam