Skip to content
Terug naar overzicht

Webinar #47 - Het plannen van de opvolging: ontwikkel tijdig je pijplijn

Drs. Margareth de Wit MBA
Auteur Drs. Margareth de Wit MBA
Laatst gewijzigd 24 april 2023
Twitter LinkedIn

Hoe bereidt jeu potentiële leiders voor om de toekomstige uitdagingen van je organisatie in goede banen te leiden? Wie zijn deze potentiële leiders?

 

Het plannen van de opvolging en de ontwikkeling van leiderschap binnen je organisatie zijn essentiële processen om het voortbestaan van de organisatie op de lange termijn te verzekeren. Professionals komen steeds meer in de verleiding een andere werkomgeving te zoeken. De gevolgen van een slecht opvolgingsplan zijn ernstig en kostbaar. Margareth de Wit deelt in deze de onderzoeken op het gebied van opvolgingsplanning en leiderschapsontwikkeling.

De volgende uitdagingen worden aangegaan:

  • Leren waarom ingewikkelde opvolgingsplannen mislukken en hoe je het proces kunt vereenvoudigen.
  • Begrijpen waarom organisaties vaak te laat zijn met het plannen van de juiste acties voor opvolging en waarom ze niet altijd succesvol zijn?
  • Ontdekken hoe meer op sterktes van professionals kan worden ingezet zodat er een gezonde leiderschapspijplijn kan worden opgebouwd.
  • Begrijpen hoe 360 feedback analyses, organisaties kunnen helpen weloverwogen beslissingen te nemen over opvolgingsplannen.


Wij wensen je veel plezier bij het beluisteren en kijken van deze webinar.

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam