Skip to content

Webinar #47 - Het plannen van de opvolging: ontwikkel tijdig uw pijplijn

Hoe bereidt u potentiële leiders voor om de toekomstige uitdagingen van uw organisatie in goede banen te leiden? Wie zijn deze potentiële leiders?

 

Het plannen van de opvolging en de ontwikkeling van leiderschap binnen uw organisatie zijn essentiële processen om het voortbestaan van uw organisatie op de lange termijn te verzekeren. Professionals komen steeds meer in de verleiding een andere werkomgeving te zoeken. De gevolgen van een slecht opvolgingsplan zijn ernstig en kostbaar. Margareth de Wit deelt met u in deze de onderzoeken op het gebied van opvolgingsplanning en leiderschapsontwikkeling.

De volgende uitdagingen worden aangegaan:

  • Leren waarom ingewikkelde opvolgingsplannen mislukken en hoe u het proces kunt vereenvoudigen.
  • Begrijpen waarom organisaties vaak te laat zijn met het plannen van de juiste acties voor opvolging en waarom ze niet altijd succesvol zijn?
  • Ontdekken hoe meer op sterktes van professionals kan worden ingezet zodat er een gezonde leiderschapspijplijn kan worden opgebouwd.
  • Begrijpen hoe 360 feedback analyses, organisaties kunnen helpen weloverwogen beslissingen te nemen over opvolgingsplannen.


Wij wensen u veel plezier bij het beluisteren en kijken van deze webinar.

 

Contact

Bent u aan het oriënteren op een opleiding, studeert u al bij Academica of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar u binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

Academica_Weteringschans

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam