Skip to content
Terug naar overzicht

Webinar #5 - De Tango: Snelheid & Kwaliteit

Drs. Margareth de Wit MBA
Auteur Drs. Margareth de Wit MBA
Laatst gewijzigd 26 oktober 2022
Twitter LinkedIn

Het snel uitvoeren is binnen organisaties steeds belangrijker geworden. In zekere zin is dit een reflectie van wat er in de samenleving gaande is: snelheid is in alle opzichten in het moderne leven en in iedere sector toegenomen. Om competitief te blijven en bestaanszekerheid te garanderen, moeten organisaties de snelheid waarmee zij opereren en belangrijke beslissingen maken, aanzienlijk verhogen.

 

De mensheid heeft nooit gestreefd naar langzamer - Historian Stephen Kern


Het nieuwste onderzoek van Zenger Folkman laat zien dat leiders die zowel de dingen goed als snel doen, bij de top horen qua leiderschap! Wanneer de kwaliteit namelijk hoog blijft, is de snelheid waarop dingen gedaan worden de belangrijkste factor waarop “winst” gemaakt kan worden in elke organisatie. Deze combinatie van hoog tempo en kwaliteit, is wat Zenger Folkman Leiderschap Snelheid genoemd hebben.


Waarom is leiderschap snelheid belangrijk? Hoe behouden we de kwaliteit van producten, terwijl we de snelheid willen verhogen? Zijn er verschillen per sector? En kunnen leiders te snel gaan voor hun teams? Moet altijd alles wel sneller gaan? En de belangrijkste vraag natuurlijk: Hoe bereiken wij een hogere leiderschap snelheid voor onszelf en ons team?


In deze webinar laat ik je de kracht zien van Leiderschap Snelheid en wat je kan doen om je eigen snelheid én die van je team kan verhogen. En een tip van de sluier: het begint vaak bij kleine dingen!

 

Ik daag je uit om jouw leiderschapsnelheid te verhogen!

 

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam