Skip to content
Drs. Margareth de Wit MBA
Auteur Drs. Margareth de Wit MBA
Laatst gewijzigd 24 april 2023
Twitter LinkedIn

Aan het einde van de vorige eeuw kon je in het werkveld gemiddeld wel 25 jaar vooruit met de kennis die je op school had geleerd. Inmiddels ligt dat getal een stuk lager. Een nieuwe realiteit, die een nieuwe houding en andere mindset van professionals en leiders vraagt. Hoe blijf je succesvol in een snel veranderende samenleving? Wat moet je als professional en leider in huis hebben om de snel veranderende toekomst met vertrouwen tegemoet te kunnen treden?

Om je te ondersteunen en deze shift echt te kunnen maken biedt Margareth de Wit je in deze webinar handvatten aan om jouw leerproces in ontwikkeling te krijgen te brengen en te houden. Doormiddel van de Micro-learning aanpak van Academica creëren wij leermogelijkheden om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen die echt impact hebben. Aan de hand van zes punten legt Margareth uit hoe leiderschapsontwikkeling en Micro-learing hand in hand kunnen gaan en hoe je daar je voordeel uit kunt halen. Wat wordt jouw focus? Hoe blijf je jezelf uitdagen om constant te blijven leren?

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam