Skip to content

Webinar #50 - Micro-learning

Aan het einde van de vorige eeuw kon u in het werkveld gemiddeld wel 25 jaar vooruit met de kennis die u op school had geleerd. Inmiddels ligt dat getal een stuk lager. Een nieuwe realiteit, die een nieuwe houding en andere mindset van professionals en leiders vraagt. Hoe blijft u succesvol in een snel veranderende samenleving? Wat moet u als professional en leider in huis hebben om de snel veranderende toekomst met vertrouwen tegemoet te kunnen treden?

Om u te ondersteunen en deze shift echt te kunnen maken biedt Margareth de Wit u in deze webinar handvatten aan om uw leerproces in ontwikkeling te krijgen te brengen en te houden. Doormiddel van de Micro-learning aanpak van Academica creëren wij leermogelijkheden om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen die echt impact hebben. Aan de hand van zes punten legt Margareth uit hoe leiderschapsontwikkeling en Micro-learing hand in hand kunnen gaan en hoe u daar uw voordeel uit kunt halen. Wat wordt uw focus? Hoe blijft u, uzelf uitdagen om constant te blijven leren?

 

Contact

Bent u aan het oriënteren op een opleiding, studeert u al bij Academica of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar u binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

Academica_Weteringschans

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam