Skip to content

Webinar #7 - 6 Kern ingrediënten voor inspirerend Leiderschap

De grootste wens van een medewerker is om een inspirerend leider te hebben. Uit onderzoek blijkt dat inspirerend leiderschap een krachtige competentie is om de effectiviteit als leider te verhogen. Maar hoe kan ik meer inspirerend zijn? En, kunnen we inspirerend leiderschap ontwikkelen?

 

Inspirerend leiderschap wordt vaak gezien als iets dat sommige mensen wel hebben en anderen niet. Toch weten wij uit het onderzoek van Zenger Folkman dat inspirerend leiderschap bestaat uit gedragingen die wel degelijk te identificeren en ontwikkelen zijn. Ze zijn samen te vatten in zes stijlen van inspirerend leiderschap. Tijdens deze webinar laat ik u zien, vanuit het onderzoek van Zenger Folkman, wat inspirerende leiders doen. Wat de gedragingen zijn die inspirerende leiders tonen, en hoe we, door de juiste combinaties te maken, onze eigen recept kunnen maken.

 

Inspirerend leiderschap is niet 1 ingrediënt; De kracht van het recept zit in het combineren van ingrediënten - Jack Zenger

 

 

 

Contact

Bent u aan het oriënteren op een opleiding, studeert u al bij Academica of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar u binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

Academica_Weteringschans

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam