Skip to content
Terug naar overzicht

Webinar #8 - De Impact van vrouwen als leider

Drs. Margareth de Wit MBA
Auteur Drs. Margareth de Wit MBA
Laatst gewijzigd 28 juli 2022
Twitter LinkedIn

Meer dan ooit hebben organisaties behoefte aan sterke professionals op belangrijke posities. Effectieve leiders ondersteunen hun organisaties namelijk bij het maximaliseren van hun doelstellingen door het continu werken aan het ontwikkelen van de medewerkers.

 

Het is daarom interessant dat, alhoewel meer dan de helft van de arbeidsmarkt vrouw is, we dit potentieel nog steeds onvoldoende benutten, en de top van organisaties nog steeds door mannen worden ingevuld. Zoals de senior McKinsey partner Vik Malhotra zegt “For women, the corporate talent pipeline is leaky and blocked.”

In deze webinar ga ik in op de impact van vrouwen als leider. De zgn. zelfverzekerdheid kloof geeft ons inzichten in verschillen tussen mannen en vrouwen en business casussen geven inzicht in de noodzaak om meer vrouwen in positie te brengen in arbeidsorganisaties. Tevens behandel ik de valkuilen bij en tips voor het aantrekken, ontwikkelen en behouden van vrouwen in organisaties. Tenslotte, wordt op basis van het belangrijke onderzoek van de Stanford University de samenhang tussen identiteit en competentie behandeld.

We wensen je weer veel plezier bij het volgen van deze webinar.

 

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam