Skip to content

B CORP Business School

A better world through Leadership & Sustainability

De wijze waarop organisaties zich verantwoorden aan de samenleving vraagt om ander leiderschap. Ambitieuze leiders die zich bewust zijn van hun impact en vanuit de diverse duurzaamheidsvraagstukken actie durven te ondernemen kunnen het verschil maken. De programma’s binnen de Business School van Academica geven je de kans om deze ambities waar te maken.

 

Maak jouw persoonlijke reis naar professionalisering met het oog op een duurzame toekomst, door het volgen van één van onze kortlopende (bedrijfskundige) opleidingen of een (modulair) geaccrediteerde MBA-opleiding.

Bekijk alle opleidingen
academica-business-school-2
Alle opleidingen met wetenschappelijke grondslag NVAO-erkende opleider Expert in data-driven leiderschapsontwikkeling

Al onze programma's zijn modulair en blended te volgen

Bekijk het aanbod
zenger-folkman-strategic-partner

Zenger Folkman, door o.a. Harvard University geroemd als één van de meest solide leiderschapsontwikkelmethodes ter wereld, biedt krachtige inzichten voor doelgerichte persoonlijke ontwikkeling, gebaseerd op jarenlang onderzoek onder succesvolle leiders.

bcorp-waarden

Om onze missie te onderstrepen is het ons doel als eerste in onze sector B Corp gecertificeerd te worden. B Corp staat voor Benefit Corporation. Het label B Corp is een certificering voor profitbedrijven die worden beoordeeld op de impact op sociale en milieuaspecten.

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam