Skip to content
Terug naar overzicht

Masterclass-serie: verdiep je in uiteenlopende thema’s binnen het onderwijs

Ontdek de mogelijkheden tot het versterken van jouw beroepspraktijk middels (praktijk)onderzoek.  
Academica
Auteur Academica
Laatst gewijzigd 22 april 2024
Twitter LinkedIn

Academica organiseert een Research@School masterclass-serie! In deze exclusieve serie masterclasses delen onze gerenommeerde professoren de nieuwste inzichten uit onderzoek en beleid op hun vakgebied, waarbij expliciet de verbinding met de beroepspraktijk wordt gelegd. Duurzame verandering en continue verbetering vragen naast deze verbinding inzet op praktijkonderzoek. In deze reeks komen masterclasses over uiteenlopende thema’s in het onderwijs aan bod, gebracht door nationale en internationale experts.

 

Alle sprekers zijn aan Academica verbonden professoren, die op basis van gedegen en bewezen onderzoek aantonen op welke manier kwalitatief onderwijs gegeven kan worden. Op 24 januari trapten we de serie af met Christine Rubie-Davies, die sprak over de bevorderende en belemmerende factoren voor hoge prestaties.

 

Meld je aan!

Hieronder vind je een overzicht van alle aankomende masterclasses. De masterclasses vinden online via Zoom plaats en duren ongeveer 90 minuten. Vanwege de internationale sprekers die wij in huis hebben, wordt een aantal van de masterclasses in het Engels gegeven.

 

Via onderstaande links kun je meer informatie over de masterclasses vinden en je direct aanmelden.

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam