Skip to content
Terug naar overzicht

Samen op weg naar inclusief onderwijs.

Op 19 november vindt alweer de derde editie plaats van de Dag van de Kwaliteitscoördinator (KC’er).
Academica
Auteur Academica
Laatst gewijzigd 22 april 2024
Twitter LinkedIn

Het evenement voor alle KC'ers, IB'ers, zorgcoördinatoren en directeuren, die op een interactieve manier op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen in onderwijsland. Dit jaar heeft de Dag van de KC’er als thema ‘Inclusief onderwijs’. Hoe zorg je er als school voor dat ieder kind de kansen krijgt om het uiterste te behalen, ongeacht zijn of haar achtergrond, afkomst of omgeving? Laat je op de Dag van de KC’er overweldigen door een schat aan nieuwe ingevingen om het onderwijs bij jou op school nog kwalitatiever te maken.

 

 

Tijdens de Dag van de KC’er komen diverse onderwerpen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan hoe burgerschap op een verantwoorde manier te behalen valt en welke rol AI speelt op het gebied van gelijke kansen. Iedere presentatie en workshop wordt gegeven door een expert in dit vakgebied, waaronder Carl Hendrick, Dr. Jim Heal, Piet van der Ploeg, Laurence Guérin, Orhan Agirdag, Peter de Vries en Theo Bakker. Klik op onderstaande button voor het hele programma en meld je aan!

 


Ben je aangesloten bij het lidmaatschap ‘I am the KC’er’? Dan kun je gratis naar de Dag van de KC’er. Meer weten over dit lidmaatschap en wat de andere voordelen hiervan zijn, kijk op onze website.

Let op: dit aanbod geldt alleen voor lidmaatschapsversie 2024/2025. Ben je al in leerjaar 2023-2024 lid geworden, vergeet dan niet te verlengen.

 

Eerder bekeken opleidingen

Contact

Ben je aan het oriënteren op een opleiding, studeer je al bij Academica of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Stuur een mail
We streven ernaar jouw mail binnen 48 uur te beantwoorden

info@academica-group.com

Bel ons
Op werkdagen tussen 08:30 en 17:30
020-5217400

contact-afbeelding-gebouw

Bezoek ons

Weteringschans 28
1017 SG Amsterdam